Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτιστης εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα από τον ΣΗΠΕ

Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτιστης εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα από τον ΣΗΠΕ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή εργαζομένων στον ιδιωτικό Τομέα σε επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης

Ο Σύνδεσμος Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων ξεκινά Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης Εργαζομένων στον ιδιωτικό Τομέα, ανεξαρτήτως κλάδου, με σκοπό τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους και την ενίσχυση της επαγγελματικής τους ικανότητας στη Δημοσιογραφία Δεδομένων, τη Ψηφιακή Αφήγηση, τη διαχείριση ενημερωτικών και ψυχαγωγικών ιστοσελίδων, των Κοινωνικών Δικτύων και άλλους τομείς που σχετίζονται με τη Δημοσιογραφία και την Ενημέρωση.

Η ηλεκτρονική αίτηση για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Κατάρτισης ανοίγει τη Δευτέρα 23.09.2019 και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Παρασκευή 15.11.2019.  

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  μπορείτε να βρείτε στο www.regionalpress.gr



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/2oa8sCz
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη