Ένταση και επεισόδια σε καταυλισμό Ρομά (pics)

Ένταση και επεισόδια σε καταυλισμό Ρομά (pics)

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Δύο Αοράκια Ηρακλείου με αφορμή την κατεδάφιση ενός αυθαίρετου κτίσματος. Επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας και της ΕΛΑΣ – επέμβαση της Πυροσβεστικής για να σβηστούν οι φωτιές.

 

Η επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας και της ΕΛΑΣ στον καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Δύο Αοράκια Ηρακλείου έγινε προκειμένου η τεχνική υπηρεσία του Δήμου να μπορέσει να προχωρήσει στην κατεδάφιση ενός αυθαίρετου κτίσματος.

roma epeisodia

Προκλήθηκε ένταση και επεισόδια, με τους Ρομά να τοποθετούν οδοφράγματα στο δρόμο και να βάζουν φωτιά. Ακολούθησε επέμβαση της Πυροσβεστικής.

epeisodia3

epeisodia4



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/2o5DmvT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη