Φάνης Σπανός: Προχωρούμε σε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό για τη διαχείριση προσφυγικού ζητήματος στην περιοχή μας, καθώς και στη σύσταση των επιτροπών Περιβάλλοντος και Εργασίας για την αποτελεσματικότερη λειτουργία μας


Για να πούμε και τα πρακτικά! Προχωρούμε σε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό για τη διαχείριση προσφυγικού ζητήματος στην περιοχή μας, καθώς και στη σύσταση των επιτροπών Περιβάλλοντος και Εργασίας για την αποτελεσματικότερη λειτουργία μας.

Στις αποφάσεις μας ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων τα έργα αστικής αναβάθμισης και τα έργα συντήρησης οδικού δικτύου, αποχιονισμού και καθαρισμού ρεμάτων συνολικού προϋπολογισμού 40 εκ. ευρώ για την προσεχή τριετία. Στα επείγοντα και η ένταξη έργων αντιπλημμυρικής προστασίας και αποκατάστασης από την πυρκαγιά του Αυγούστου στο Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη