Προσφορά φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Λαρισαίων

Προσφορά φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Λαρισαίων

Σημαντική ποσότητα φαρμάκων προσέφερε το «ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης» στο Κοινωνικό Φαρμακείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων για τις ανάγκες των δικαιούχων του.

Τα φάρμακα παρέδωσαν οι Χατζησυμεών Ιωάννα και Αγοραστός Κωνσταντίνος, ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός του Απολλώνειου θεραπευτηρίου αντίστοιχα. Τα φάρμακα παρέλαβαν τα στελέχη της δομής οι οποίοι κι ενημέρωσαν για τρόπο λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου.
Το Κοινωνικό Φαρμακείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Φαρμακείο στο τηλ:2410-626123, 23ης Οκτωβρίου & Ηρώων Πολυτεχνείου, με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ: 2410680243 και με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ. 2410680242.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2APhxUv
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.