Στήριξη Μεϊκόπουλου σε Νοσοκομείο και ΕΙΝΚΥΜ για το πρόβλημα μείωσης του προϋπολογισμού

Στήριξη Μεϊκόπουλου σε Νοσοκομείο και ΕΙΝΚΥΜ για το πρόβλημα μείωσης του προϋπολογισμού

Η τελευταία ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας, της 15.10.2019, που υπογράφεται από τον πρόεδρο κ. Μαλινδρέτο και το γ.γ. κ. Καραμέτο εκφράζει σαφή ανησυχία και στην πραγματικότητα αναγνωρίζει και παραδέχεται πως υπάρχει πρόβλημα με το προϋπολογισμό του Νοσοκομείου αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Με ανησυχία και ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις εξελίξεις αναφορικά στη χρηματοδότηση του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου του Βόλου. Αναγνωρίζοντας ότι δεν μπορεί κανείς να περιμένει το Νοσοκομείο να λειτουργήσει με το ένα δέκατο των χρημάτων που χρειάζεται για τα λειτουργικά του έξοδα». Επιπλέον, ζητά την παρέμβαση όλων των βουλευτών του Νομού Μαγνησίας και των άλλων θεσμικών παραγόντων προκειμένου να μη μειωθεί η χρηματοδότηση, επισημαίνοντας ότι: «Πρέπει να εξασφαλισθεί η άμεση απελευθέρωση των αναγκαίων κονδυλίων (είτε τακτική είτε και έκτακτη επιχορήγηση) ώστε να μην διαταραχθεί η απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου».

Η στάση αυτή της ΕΙΝΚΥΜ επιβεβαιώνει και δικαιώνει την ανησυχία μου ως βουλευτή Μαγνησίας που εκδηλώθηκε μέσω της κοινοβουλευτικής παρέμβασής μου με ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας για τους κινδύνους από τη μείωση του προϋπολογισμού του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου, ενώ δεν αφήνει περιθώρια να χαρακτηριστεί ως στείρα αντιπολίτευση. Με την ενέργεια αυτή δηλώνω την αμέριστη υποστήριξη και βοήθειά μου προς το Διοικητικό Συμβούλιο, το προσωπικό, τους γιατρούς του Νοσοκομείου και τον συνδικαλιστικό τους φορέα της ΕΙΝΚΥΜ που επίσημα ζητά την παρέμβαση όλων των θεσμικών παραγόντων του Νομού.

Θα επικροτήσω κάθε πρωτοβουλία και ενέργεια για την επίλυση του προβλήματος προς τη σωστή κατεύθυνση.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/31lHfea
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη