Παναγιώτης Ιακωβής: Αδίστακτοι


Αδίστακτοι
_______________

Πλημμύρισε ο Κόσμος με άθλιους ανερμάτιστους "ηγέτες" που ετοιμάζονται, οι ανεύθυνοι, να μετατρέψουν ξανά τον Πλανήτη σε παρανάλωμα του πυρός. Τίποτα δεν τους σταματά μπροστά στην εξουσία. Χρησιμοποιούν το ψεύδος, την εξαπάτηση, την ελπίδα, το τυφλό συναίσθημα για να παραπλανήσουν τους Πολίτες. Κι εμείς, μαγεμένοι από τις λέξεις, βυθισμένοι στα ένστικτα, 
εγκαταλείπουμε τη Λογική, την έλλογη συζήτηση, τα επιχειρήματα και τον Ορθό Λόγο για χάρη τους. Προτιμούμε τις θεωρίες συνωμοσίας, τους "πατερούληδες", τους τσαρλατάνους και τις εύκολες λύσεις σε δύσκολα προβλήματα, έναντι της Επιστήμης, της Προσωπικής Ευθύνης, και της συστηματικής δουλειάς.

Μας κάνουν "του χεριού τους". 

Οι άθλιοι, παίρνουν πόζες στον καθρέφτη, αλλάζουν τον τόνο της φωνής τους, προβάρουν χειρονομίες, εξαπατούν και διαστρέφουν τα γεγονότα ως άλλοι Ντούτσε και Φύρερ.

Ποντάρουν στους αδιέξοδους αυτοθαυμαζόμενους, μονόχνωτους εθνικισμούς και τις κομμουνιστικές ουτοπίες για να κολακέψουν τους πιο αδύναμους πνευματικά Πολίτες. Το κοινό τους. Σαν τα αδίστακτα όρνια που πέφτουν επί των πιο ταλαιπωρημένων όντων, υποσχόμενοι μαγικές λύσεις χωρίς προσπάθεια, σύστημα και συντεταγμένη εργασία.

Ψεύδονται συνειδητά. Δεν αυταπατώνται. Δεν κάνουν λαθάκια. Μας θεωρούν αμνούς. Μάζα.

Γνωρίζουν ότι μας οδηγούν στον όλεθρο.Τους είναι όμως αδιάφορο. Δυστυχώς, μετά από τέτοια φαινόμενα, έρχεται και η σφαγή. Ρωτήστε τους δυστυχείς Πολίτες της Συρίας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη