Στην Κομοτηνή ο Πάνος Σκουρλέτης

Στην Κομοτηνή ο Πάνος Σκουρλέτης

Στην Κομοτηνή ο Πάνος Σκουρλέτης

Στην Κομοτηνή βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης . ο οποίος είχε συνάντηση με τον επικεφαλή της παράταξης στην Περιφέρεια ΑΜΘ, Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, Κώστα Κατσιμίγα.
Ο κ. Σκουρλέτης κατέκρινε τις αλλαγές που κάνει η κυβέρνηση στην τοπική αυτοδιοίκηση ενώ για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως στόχος είναι να διευρύνει την αριστερή παράταξη με μέλη που θα έχουν αποφασιστικότητα και ρόλο και όχι χειροκροτητές.Όσον αφορά την εξόρυξη χρυσού στη Θράκη, τόνισε ότι είναι αντίθετος σε τέτοιας μορφής επενδύσεις που πλήττουν τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα
Από την πλευρά του ο κ. Κατσιμίγας κατέκρινε τη συνεργασία της παράταξης του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, Χρήστου Μέτιου, με τους δύο Περιφερειακούς συμβούλους της Χρυσής Αυγής, ώστε να περάσουν κάποια μέτρα από το περιφερειακό συμβούλιο.

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη και του κ. Κατσιμίγα στους παρακάτω συνδέσμους.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2oZukRE
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη