Φτιάχνουν χώρους καταφυγής πληθυσμού έπειτα από σεισμό

Φτιάχνουν χώρους καταφυγής πληθυσμού έπειτα από σεισμό

Ο Δήμος Χανίων προχωρά σε έργα που αφορούν παρεμβάσεις για να διαμορφωθούν χώροι καταφυγής των πολιτών έπειτα από σεισμό. Ποιοι είναι οι υπό διαμόρφωση χώροι.

Στη διαμόρφωση χώρων καταφυγής πληθυσμού έπειτα από σεισμό προχωρά ο Δήμος Χανίων.

Τα έργα αφορούν παρεμβάσεις σε τρία πάρκα των Χανίων που έχουν καθοριστεί ως χώροι καταφυγής με βάση το Επιχειρησιακό Σχέδιο Διαχείρισης Κινδύνων του Δήμου Χανίων και σε αδιαμόρφωτο χώρο στην περιοχή της Χαλέπας

Πρόκειται για το πάρκο Πολυχρονίδη, το πάρκο Φράγκικο και το πάρκο στην περιοχή της Χαλέπας, όπου τα έργα που θα γίνουν στοχεύουν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, στη βελτίωση της προσβασιμότητας των περιοχών κίνησης και στάσης καθώς και στην επέκταση των απαραίτητων υποδομών για την εν δυνάμει χρήση τους ως χώρων καταφυγής.

Επίσης αδιαμόρφωτο σημείο στην περιοχή της Χαλέπας προτείνεται να διαμορφωθεί ως κοινόχρηστος χώρος που έχει τα κριτήρια της πολιτικής προστασίας, ώστε να λειτουργήσει ως χώρος καταφυγής μετά από σεισμό.



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/2mGBbP6
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη