“Βόμβα” από Κούγια! Η Λαμία κατηγορεί τον Βελλίδη για μειωμένη απόδοση με τον ΠΑΟΚ


Ο Μάρκος Βελλίδης ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, δεχόμενος δύο εύκολα γκολ, όμως οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να πήγαν το θέμα ένα... βήμα παραπέρα, κατηγορώντας τον έμπειρο τερματοφύλακα για μειωμένη απόδοση.

Η παρουσία του Μάρκου Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια της Λαμίας στο ματς κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ και τα δύο λάθη του στα γκολ των πρωταθλητών, έφεραν σχόλια για την απόδοσή του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε όμως στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis, ο Αλέξης Κούγιας, η ΠΑΕ του ΠΑΣ Λαμία έφθασε την υπόθεση στα άκρα, ζητώντας τη διακοπή του συμβολαίου των δύο πλευρών, κατηγορώντας τον παίκτη για την εμφάνισή του στο ματς.

Οι δηλώσεις Κούγια για Βελλίδη

Για τη δήλωση του για τον Βελλίδη: «Στην αρχή μου έστειλε ένα μήνυμα, μετά συναντηθήκαμε και μου είπε πως τον κατηγόρησαν για μειωμένη απόδοση και του ζήτησαν να λύσει το συμβόλαιό του. Κατά σύμπτωση με πήρε ο κ.Παπαιωάννου μετά από λίγο και είπαμε να συζητήσουμε για να βρούμε την χρυσή τομή. Δεν έχω δει τα γκολ αλλά εγώ ξέρω τον Βελλίδη πολλά χρόνια.

Όταν του λες κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις στοιχεία. Εγώ έδωσα την συμβουλή του Βελλίδη να πάει κανονικά στην προπόνηση την Τετάρτη, γιατί έχουν δύο μέρες ρεπό. Στη Λαμία έδιωξαν και τον Αντωνίου, μου είπε ο Βελλίδης ότι ήθελαν να τον βγάλουν από το 15′ και πως αν δεν τον έβγαζε στο ημίχρονο ο Αντωνίου θα τον έδιωχναν. Ο Βελλίδης είναι στεναχωρημένος, έχει κάνει μεγάλη καριέρα, έχει πάρει μεγάλη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, πιστεύω πως θα βρούμε την χρυσή τομή με τον μεγαλομέτοχο της Λαμίας».

www.protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη