Συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών

Συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών

 Tα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Στάντζο.

Τo Υπουργείο Εσωτερικών θα συνδράμει στην επίλυση των προβλημάτων, και αναμένει κοστολογημένη έκθεση για θέματα που αφορούν στην ύδρευση, τη διαχείριση των απορριμμάτων και τον μηχανολογικό εξοπλισμό.

O Δήμαρχος Αν. Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος μετά τη συνάντηση δήλωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Γόνιμη και δημιουργική σύσκεψη του Δημάρχου με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΥΠΕΣ, παρουσιάσθηκαν διεξοδικά τα θέματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και η κοινωνία της Αν. Σάμου. Ο Υπουργός "ξέρει να ακούει", γνωρίζει τα προβλήματα σε βάθος, σέβεται την Αυτοδιοίκηση και έμπρακτα στηρίζει και θα στηρίξει τον Δήμο και την κοινωνία μας που δοκιμάζονται. Ο Δήμαρχος προσκάλεσε τον κ. Υπουργό να επισκεφθεί το νησί μας για επιτόπια παρουσίαση και γνώση των προβλημάτων αλλά και των αναπτυξιακών προοπτικών που πρέπει οργανωμένα να ανοίξουμε!».

 

The post Συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2VxKVId
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη