Καλαμάτα: Ανακοίνωση-Καταγγελία της Ένωσης Γονέων για τον Κουκούτση

Καλαμάτα: Ανακοίνωση-Καταγγελία της Ένωσης Γονέων για τον Κουκούτση

Την πλήρη αντίθεσή της "τοποθέτηση του πρώην χρυσαυγίτη, γνωστού για τις ρατσιστικές και ακροδεξιές του απόψεις, Δημήτρη Κουκούτση, στη Σχολική Επιτροπή Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου", όπως σημειώνει, εκφράζει με ομόφωνη ανακοίνωση – καταγγελία της, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καλαμάτας.

Στην ανακοίνωση η Ένωση θυμίζει πως με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 30 Σεπτεμβρίου, "τόσο η νέα δημοτική αρχή όσο και η πλειοψηφία των παρατάξεων δέχτηκαν τον τ. βουλευτή της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, τον αμετανόητο φασίστα Δημήτρη Κουκούτση, να είναι μέλος της Σχολικής Επιτροπής" και δηλώνει «ξεκάθαρα ότι δεν δεχόμαστε ως συνομιλητή μας για ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση των παιδιών μας, το μέλλον των παιδιών μας, υποστηριχτές του μίσους, υποστηρικτές των διακρίσεων, υποστηριχτές του φασισμού. Ως γονείς και ως πολίτες αυτού του δήμου δεν μπορούμε παρά να καταδικάσουμε αυτές τις αποφάσεις της νέας δημοτικής αρχής, των δημοτικών παρατάξεων και των δημοτικών συμβούλων που τις υποστηρίζουν. Θυμίζει μάλιστα σε όλους τα λόγια του Μάνου Χατζιδάκη: «Οποιος δεν φοβάται το πρόσωπο του τέρατος, πάει να πει ότι του μοιάζει… Η μορφή του τέρατος είναι αποκρουστική. Οταν όμως το πρόσωπο του τέρατος πάψει να μας τρομάζει, τότε πρέπει να φοβόμαστε… γιατί αυτό σημαίνει ότι έχουμε αρχίσει να του μοιάζουμε»».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2p2TaQW
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη