Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή της Στυλίδας Φθιώτιδας, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών


Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή της Στυλίδας Φθιώτιδας, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθη, χθες (02-10-2019) το βράδυ σε περιοχή της Στυλίδας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, ένας 56χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 56χρονο να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, δύο (2) αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, αναμεμειγμένες με καπνό.

Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (274) γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

www.astynomia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη