Λαμία: Συνεχίζονται σε γοργούς ρυθμούς οι εργασίες για την μετεγκατάσταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο πλήρως ανακαινισμένο και εκσυγχρονισμένο ιστορικό κτίριο του Σανατορίου


Συνεχίζονται σε γοργούς ρυθμούς οι εργασίες για την μετεγκατάσταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο πλήρως ανακαινισμένο και εκσυγχρονισμένο ιστορικό κτίριο του Σανατορίου, η οποία έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019.

Σημαντική εκκρεμότητα της έναρξης λειτουργίας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού αποτέλεσε η εξασφάλιση τη καλύτερης δυνατής και άμεσης πρόσβασης των ασθενών και των εργαζομένων στο ανακαινισμένο αυτό κτίριο. Για το λόγο αυτό, σε συσκέψεις με την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου μας, αποφασίστηκε η διαμόρφωση του υπαίθριου χώρου όπισθεν του νέου κτιρίου σε έναν κυκλικό κόμβο, όπου θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων προς την είσοδο της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού για την άμεση και ασφαλή αποβίβαση και επιβίβαση των ασθενών και του προσωπικού.

Ως Διοίκηση του Νοσοκομείου αλλά και προσωπικά θέλουμε για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Θ. Καραίσκο και τον Διευθυντή κ. Ι. Θεοδωρακόλου και το προσωπικό της ΔΕΥΑΛ για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας για την υποστήριξη της υλοποίησης διαμόρφωσης του συγκεκριμένου χώρου.












Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη