Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης στην ετήσια συνδιάσκεψη του Civitas Forum 2019 στην Αυστρία

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης στην ετήσια συνδιάσκεψη του Civitas Forum 2019 στην Αυστρία

Στην πόλη Graz της Αυστρίας θα μεταβεί σήμερα Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης προκειμένου να εκπροσωπήσει το Δήμο, συμμετέχοντας στις εργασίες της ετήσιας συνδιάσκεψης του Civitas Forum 2019, στη Γενική Συνέλευση των εταίρων και στη Διοικητική συνάντηση της πολιτικής επιτροπής του ευρωπαϊκού προγράμματος Civitas Destinations.Στο πλαίσιο του Φόρουμ οι συμμετέχοντες πολιτικοί εκπρόσωποι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τις σύγχρονες προκλήσεις, προτεινόμενες λύσεις και να λάβουν κοινές αποφάσεις για τη βελτίωση της αστικής κινητικότητας και την αποτελεσματική υποστήριξη τους σε επίπεδο ΕΕ, πεδίο που συνιστά άλλωστε τη φετινή θεματική στην οποί επικεντρώνεται το Φόρουμ.
Κατά τη γενική συνέλευση των εταίρων, θα παρουσιαστούν, με σχετικές τοποθετήσεις των εκπροσώπων τους, οι μέχρι σήμερα πρωτοβουλίες, οι πρακτικές και οι δράσεις που υιοθέτησαν οι πόλεις καθώς και η αποτελεσματικότητα της εφαρμογής των μέτρων του πακέτου αστικής κινητικότητας (UMP), το οποίο ξεκίνησε το 2013 για να αντιμετωπίσει τις αυξανόμενες προκλήσεις της αστικής κινητικότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) όπως την κυκλοφοριακή συμφόρηση, την ποιότητα του αέρα, τον θόρυβο και τις εκπομπές άνθρακα.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2oRNhpk
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη