Εκδικάσθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα πολιτών εναντίον της ΑΓΕΤ-Lafarge

Εκδικάσθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα πολιτών εναντίον της ΑΓΕΤ-Lafarge

Εκδικάσθηκε σήμερα, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΑΓΕΤ που είχαν καταθέσει 120 πολίτες, υποστηρίζοντας ότι η φορτοεκφόρτωση του rdf δε γίνεται σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτει η σχετική ΑΕΠΟ.

Η συζήτηση της αίτησης ξεκίνησε στις 10 το πρωί. Μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών είχαν τοποθετήσει πανό και πλακάτ έξω από τα Δικαστήρια του Βόλου, ενώ αστυνομικές δυνάμεις υπήρχαν τόσο εντός του Δικαστικού Μεγάρου, όσο και εκτός, για την τήρηση της τάξης.

Σημειώνεται ότι έγινε δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση από τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας και την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας ως μάρτυρες υπέρ των πολιτών, οι οποίοι εκπροσωπούνται από επτά εθελοντές δικηγόρους και η ΑΓΕΤ με δύο νομικούς.

Οι συνήγοροι της τσιμεντοβιομηχανίας, ζήτησαν να μην κριθεί η ΑΓΕΤ επί των ρύπων που εκπέμπονται από τη διαδικασία της καύσης και πρόσθεσαν πως πολιτικό δικαστήριο δε μπορεί να κρίνει διοικητικές πράξεις όπως οι πράξεις ΑΕΠΟ.

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/32Ao9Cc
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη