Και νέα καραβιά RDF στο λιμάνι της ΑΓΕΤ-Σε κινητοποίηση καλεί η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών

Και νέα καραβιά RDF στο λιμάνι της ΑΓΕΤ-Σε κινητοποίηση καλεί η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών

Κάλεσμα για κινητοποίηση έξω από το λιμάνι της ΑΓΕΤ αύριο στις έξι το απόγευμα, απευθύνει η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών καθώς ξεφορτώνεται νέο φορτίο με εναλλακτικά καύσιμα στο λιμάνι. Χθες το βράδυ το πλοίο HALA ελλιμενίστηκε στον όρμο της ΑΓΕΤ προερχόμενο από το Σαλέρνο της Ιταλίας. Έχει σημαία από τα νησιά Κομόρο ή Κομόρες  στα νοτιοανατολικά παράλια της Αφρικής και συγκεκριμένα στα ανατολικά της Μοζαμβίκης και στα βορειοδυτικά της Μαδαγασκάρης.

Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή επισημαίνει:

Όχι άλλο πλοίο με σκουπίδια από την Ιταλία. Αύριο στις 18:00 καλούμε όλους τους πολίτες του Βόλου σε διαμαρτυρία για το νέο πλοίο που ξεφορτώνει σκουπίδια αυτή τη στιγμή στο λιμάνι της ΑΓΕΤ.

Μικροί μεγάλοι ας σταματήσουμε αυτό το κακό που έρχεται από τη Νότια Ιταλία κι έχει καταστήσει την πόλη μας αποτεφρωτήρα της Νότιας Ευρώπης. Αν δεν το σταματήσουμε, οι άοσμες διοξίνες και οι οσμηρές ουσίες θα μας κατακλύζουν κάθε μέρα από εδώ και στο εξής.
ΌΛΟΙ Τετάρτη στις 18:00 στο λιμάνι της ΑΓΕΤ-Lafarge.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2nzwEOT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη