Στο 1,5 χλμ έφθασε η Αφρικανική πανώλη στη συνοριακή γραμμή Δράμας-Ξάνθης και Βουλγαρίας
Στο 1,5 χλμ έφθασε η Αφρικανική πανώλη των χοίρων στη συνοριακή γραμμή Δράμας-Ξάνθης και Βουλγαρίας, θέτοντας, σε ενισχυμένο συναγερμό τις αρχές.
«Σε συναγερμό είμαστε από το 2018 τότε που εμφανίστηκε στην γειτονική χώρα. Υπήρχαν μέτρα προστασίας που ίσχυαν, τα οποία και ενισχύονται με επιπλέον ζώνη προστασίας και επιτήρησης, οι οποίες αποτελούν την επέκταση των αντίστοιχων ζωνών της Βουλγαρίας», υποστήριξε στην ΕΡΤ Κομοτηνής,ο Δ/ντης Κτηνιατρικής ΑΜ-Θ, Αχιλλέας Σαχπατζίδης.
www.ert.gr
via ert.gr https://ift.tt/33rPHKD
Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com
To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.