Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0: Δεν καταλαβαίνει τίποτα!

Photo: Eurokinissi

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0: Ο Ολυμπιακός άντεξε με δέκα παίκτες για περίπου μισή ώρα αγώνα, κέρδισε τον Ατρόμητο, αλλά και την κούραση. Και με το υπέρ του 2-0 ανέβηκε και πάλι στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο ημίχρονο ενώ είχαν τις ευκαιρίες έμειναν… άσφαιροι.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης όμως είχαν και την ουσία. Κατάφεραν να σκοράρουν από νωρίς και μέσα σε 2 λεπτά έκαναν το 2-0.

Έτσι δεν επηρεάστηκαν και από την κόκκινη που δέχτηκε ο Αβραάμ στο 67′.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Τα είχε όλα, αλλά 0-0…
Μπήκε δυνατά ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο και έκανε αυτό που ήθελε. Πίεσε τον Ατρόμητο, δημιούργησε ευκαιρίες, δεν απειλήθηκε από τον Ατρόμητο, αλλά όλα αυτά χωρίς τον επιθυμητό στόχο.

Το γκολ…

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν τον Ατρόμητο σχεδόν στο μισό γήπεδο, απείλησαν τον Μέγιερι χωρίς όμως να φτάνουν στην επίτευξη κάποιου γκολ. Μένοντας έτσι οι δύο ομάδες στο 0-0.

Από την άλλη ο Ατρόμητος αρκέστηκε σε έναν παθητικό ρόλο. Έπαιξε σχεδόν και με τους έντεκα πίσω από το κέντρο. Προσπαθώντας να απειλήσει μόνο μα αντεπιθέσεις.

Στο 9′ ο Ολυμπιακός κατάφερε να δημιουργήσει την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία. Ωραία συνεργασία του Μπουχαλάκη με τον Τσιμίκα, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή πλάσαρε με το αριστερό αλλά έδιωξε με το πόδι ο Μέγιερι!

Η επόμενη φάση ήταν οκτώ λεπτά μετά. Όταν ο Ελ Αραμπί έκανε με τη μία την μπαλιά για τον Μασούρα. Μπήκε στην περιοχή αλλά το πλασέ του με το δεξί και υπό την πίεση του Γκάλο ήταν κακό και η μπάλα έφυγε αρκετά άουτ. Επίσης καλή στιγμή για τους «ερυθρόλευκους» ήταν και στο 35′. Εκτέλεση φάουλ του Τσιμίκα, η άμυνα των φιλοξενούμενων αδράνησε και ο Αβραάμ έκανε το πλασέ με τον Μέγιερι να διώχνει.

Έτσι έμεινε το 0-0 για το ημίχρονο της αναμέτρησης…

MVP: Έφαγε πολύ ξύλο, ενώ στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακός και δεν είχε καταφέρει να φανεί. Ο λόγος για τον Ντανιέλ Ποντένσε. Στο δεύτερο μέρος του ματς όμως ανέβασε αρκετά την απόδοσή του και για αυτό οι αμυντικοί του Ατρομήτου τον κυνήγησαν αρκετά και δέχτηκε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα. Παρόλα αυτά όμως μπόρεσε με μία του ενέργεια να «ξεκλειδώσει» το ματς και να κάνει το 1-0.

UP: Ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας ήταν από τους πιο σταθερούς του αγώνα. Για μία ακόμη φορά. Είχε καλές τοποθετήσεις όποτε χρειάστηκε στην άμυνα, ενώ από την άλλη βοήθησε και επιθετικά. Είχε και μία ευκαιρία για να σκοράρει.

DOWN: Ο Ατρόμητος γενικά ήταν κακός επιθετικά και ο Γιακουμάκης επίσης δεν βοήθησε καθόλου. Ούτε βοηθήθηκε από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του, αλλά και ο ίδιος δεν φάνηκε καθόλου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Εκνεύρισε τους «ερυθρόλευκους» ο Σκουλάς με τις αποφάσεις του ή καλύτερα με τις μη αποφάσεις του. Υπήρξαν αρκετές φάσεις στις οποίες είχε λάθος αντίληψη και για τις δύο ομάδες. Κακή απόδοση γενικότερα από τον Σκουλά.

ΓΚΟΛ: 60′ Ποντένσε, 62′ Σουντανί

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 40′ Αβραάμ, Ρούι Πέδρο Κάστρο – 61′ Γαρουφαλιάς, 80′ Νάτσος, 87′ Κατράνης, 90′ Χαρίσης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 67′ Αβραάμ

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαούι, Σεμέδο, Αβραάμ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Σουντανί (80′ Γκερέρο), Μασούρας (56′ Λοβέρα), Ποντένσε, Ελ Αραμπί (70′ Μεριά).

Ατρόμητος (Γ. Αναστασίου): Μέγιερι, Κατράνης, Γούτας, Ρισβάνης, Γκάλο, Χαρίσης, Γαρουφαλιάς, Νταβιώτης (69′ Νάτσος), Ταλόχα (76′ Ενσικουλού), Μανούσος (82′ Ρόσα), Γιακουμάκης.

Πηγή: sportime.gr



via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News - Dikaiologitika News https://ift.tt/2Cx4R5o
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη