Τέλη κυκλοφορίας 2020: Στον «αέρα» του Taxisnet τα ραβασάκια - Οδηγίες για εκτύπωση

τέλη κυκλοφορίας, Eurokinissi

Τέλη κυκλοφορίας 2020: Ανέβηκαν στο Taxisnet να ραβασάκια για εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων - Δεν θα υπάρχουν αυξήσεις αλλά ούτε μειώσεις στα τέλη κυκλοφορίας 2020 που αναρτήθηκαν στο Taxisnet αργά χτες το απόγευμα.

Τέλη κυκλοφορίας 2020: Το Dikaiologitika News σας παρουσιάζει βήμα - βήμα πώς θα τα εκτυπώσετε. Αμετάβληματα σε σχέση με πέρυσι είναι τα τέλη κυκλοφορίας. Από το απόγευμα, η εφαρμογή στο Taxisnet είναι διαθέσιμη και μπορείτε να δείτε πόσο θα πληρώσετε αλλά και να εκτυπώσετε το έντυπο.

Δείτε βήμα - βήμα πώς θα εκτυπώσετε τα τέλη:

Αρχικά μπαίνετε στην εφαρμογή του Taxisnet (εδώ).

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2020

Αφού πατήσετε "ΕΙΣΟΔΟΣ", συμπληρώνετε το ΑΦΜ και τον Αριθμό Κυκλοφορίας του ιδιοκτήτη του οχήματος.

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2020

Στη συνέχεια, αφού πατήσετε αναζήτηση εμφανίζετε το μήνυμα «Επιτυχής αναζήτηση» και τότε μπορείτε να πατήσετε εκτύπωση και να κατεβάσετε την φόρμα.

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Σημειώνεται πως θα πρέπει να εξοφληθούν μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2019.

Και φέτος δεν θα υπάρξει καμία ελάφρυνση, αφού στα ταμεία του Δημοσίου υπολογίζεται ότι θα εισρεύσουν 1,2 δισ. ευρώ καθώς οι ιδιοκτήτες των οχημάτων καλούνται να πληρώσουν από 22 ευρώ έως 1.380 ευρώ ανάλογα με τον τύπο και το έτος ταξινόμησης.

Υπενθυμίζεται ότι για όσους θα πληρώσουν μέσω web banking απαιτείται μόνο η Ταυτότητα Οφειλής που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο, ενώ οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών με επαρκές πιστωτικό υπόλοιπο μπορούν να εξοφλήσουν τα τέλη κάνοντας χρήση προγραμμάτων έως και 12 άτοκων δόσεων.

Τα πρόστιμα

Τα τέλη κυκλοφορίας θα πρέπει να πληρωθούν έως το τέλος του έτους, όπως κάθε χρόνο. Σε διαφορετική περίπτωση η εκπρόθεσμη πληρωμή συνεπάγεται πρόστιμο στο 100% των τελών που αναλογούν στο όχημα.

Αναλυτικά καταβάλλεται:

Ισόποσο των τελών, αν το όχημα είναι δίκυκλο/τρίκυκλο Ι.Χ. ή επιβατικό Ι.Χ.
Το ήμισυ των τελών, αν το όχημα είναι επιβατικό Δ.Χ. ή φορτηγό ή λεωφορείο.
0 ευρώ, αν τα τέλη κυκλοφορίας είναι λιγότερα από 30 ευρώ.



via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News - Dikaiologitika News https://ift.tt/32ok2IB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη