Επίδομα παιδιού Α21: Πήρε υπογραφή η πληρωμή της Ε΄δόσης από τον ΟΠΕΚΑ

photo: Eurokinissi

Εγκρίθηκε η δαπάνη καταβολής για το επίδομα παιδιού Α21 από τον ΟΠΕΚΑ για την Ε΄δόση που όπως αποκάλυψαν πρώτα τα Dikaiologitika News θα πληρωθούν στις 25- 26 Νοεμβρίου

Εγκρίθηκε η δαπάνη για την καταβολή του επιδόματος παιδιού Α21 στις 25-26 Νοεμβρίου. Ειδικότερα εγκρίθηκε δαπάνη ύψους 195 εκ. ευρώ σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος παιδιού Ε΄ διμήνου 2019 καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών.

Να σημειωθεί ότι μέχρι την καταβολή της πέμπτης διμηνιαίας δόσης, 25-26 Νοεμβρίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το Επίδομα Παιδιού 2019 παραμένει προσωρινά κλειστή εν όψει της εκκαθάρισης και πληρωμής της 5ης δόσης του 2019, όπως συμβαίνει παγίως πριν από κάθε πληρωμή.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής της πέμπτης διμηνιαίας δόσης του 2019.



via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2QlAuY3
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη