«Μπομπάτη» απόδοση στο 2.35 από το Λαμία – Βόλος!


Με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη μάχη της παραμονής ολοκληρώνεται η ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η Λαμία υποδέχεται τον Βόλο και το ματς θεωρείται κομβικό για τη συνέχεια.

Η Λαμία βρίσκεται στη 12η θέση με μόλις τέσσερις βαθμούς, χωρίς νίκη ακόμα και έχοντας εντός έδρας τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια, κόντρα σε Παναθηναϊκό (1-1), Ατρόμητο (2-2), Πανιώνιο (1-1) και Παναιτωλικό (0-0). Προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα με 3-0 στον ΠΑΟΚ και 4-1 στον Αστέρα Τρίπολης, ματς στο οποίο έκανε ντεμπούτο στον πάγκο και ο Άκης Μάντζιος. Ο έμπειρος κόουτς τόνισε πως είδε κάποια καλά στοιχεία από την ομάδα του παρά την ήττα, ενώ μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο έκανε και… σεφτέ στις νίκες ε το άνετο 3-0 στον Αιολικό.

Ο Βόλος από την πλευρά του παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση και βρίσκεται πλέον στην 11η θέση με εννέα βαθμούς. Μετράει τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο εντός και Ξάνθη και ΑΕΚ εκτός, ενώ μεσοβδόμαδα «κόλλησε» στο 1-1 για το Κύπελλο στις Σέρρες με γκολ στο 90’. Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη διοίκηση για τις τελευταίες εμφανίσεις και ο κόουτς Φεράντο βρίσκεται υπό κρίση. Εάν δεν επιστρέψει άμεσα στις νίκες, είτε σήμερα είτε την επόμενη αγωνιστική με τον Παναιτωλικό, τότε μάλλον θα πρέπει να αρχίσει να μαζεύει τα πράγματά του.

Λόγω της έλευσης του Άκη Μάντζιου και της ανάγκης για μία νίκη, πηγαίνω προς την έμπειρη Λαμία με κάλυψη στην ισοπαλία, ενώ αξίζει το ρίσκο και στο over 2.5 που πληρώνει καλά. Και οι δύο ομάδες δέχονται και βάζουν γκολ εύκολα, ενώ εάν μπει το πρώτο, τότε το παιχνίδι θα ανοίξει καθώς κανείς δεν θέλει να χάσει, ενώ ούτε και η ισοπαλία τους βολεύει ιδιαίτερα.

www.onlinebet24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη