Πάρτι… διαζυγίου έξω από το δικαστήριο: Έστησε γλέντι μετά από 3,5 χρόνια δικαστικής διαμάχης (vid)

Πάρτι… διαζυγίου έξω από το δικαστήριο: Έστησε γλέντι μετά από 3,5 χρόνια δικαστικής διαμάχης (vid)

'Αργησε, αλλά τελικά τα κατάφερε... Η Ινσί Ακμπάι από τη Σμύρνη περίμενε πως και πως να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της και μάλιστα για να γίνει κάτι τέτοιο έπρεπε να βρίσκεται στην αναμονή 3.5 ολόκληρα χρόνια.

Τελικά, όταν το δικαστήριο εξέδωσε το διαζύγιο εκείνη το έριξε έξω. Το γιόρτασε τρελά και μάλιστα για να δώσει μία μεγαλύτερη έκταση στη χαρά της αποφάσισε να προσλάβει μια μπάντα, προκειμένου να παίξει το τραγούδι «Erik Dalı», ένα τραγούδι που συνήθως χρησιμοποιείται σε γαμήλιες δεξιώσεις.

Το... γλέντι έλαβε χώρα έξω από το δικαστήριο και σίγουρα η ίδια δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο χώτο για να ξεκινήσει τους χορούς.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter φαίνεται η γυναίκα αρχικά να αφήνει λευκά μπαλόνια στον αέρα πριν να αρχίσει να χορεύει με τις φίλες της.

{https://twitter.com/medyablok/status/1195295770624348160}



via Ειδήσεις τώρα - DNews | Ειδήσεις https://ift.tt/2qpRS2X
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη