Με στόχο τον τερματισμό στον 37ο Μαραθώνιο της Αθήνας ο παραολυμπιονίκης Π. Καλόγερος (video)

Με στόχο τον τερματισμό στον 37ο Μαραθώνιο της Αθήνας ο παραολυμπιονίκης Π. Καλόγερος (video)

Στους δρόμους της Χίου προετοιμάστηκε πυρετωδώς για τη συμμετοχή του στον 37ο Μαραθώνιο της Αθήνας, σήμερα Κυριακή 10 Νοεμβρίου ο παραολυμπιονίκης Παντελής Καλόγερος.
Υπό την καθοδήγηση του προπονητή του Παναγιώτη Καλαμάρη, και έχοντας δέσει σαν ομάδα με το φυσικοθεραπευτή του Μιχάλη Κοινούση, ο Παντελής Καλόγερος θα τρέξει με το χειρήλατο αμαξίδιο του, επισημαίνοντας -μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ- ότι είναι όνειρο κάθε αθλητή η συμμετοχή στην κλασσική διαδρομή του Μαραθωνίου.

Μπορεί να έχει πάρει μέρος ως δισκοβόλος στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου και του Λονδίνου, καθώς και σε παγκόσμια πρωταθλήματα το 2006, 2007 και 2011, όμως ονειρεύεται τη στιγμή του τερματισμού στο Καλλιμάρμαρο!

Ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων των 9.00 μ.μ. στις 8/11/2019 στην ΕΡΤ1, στο 32.40 λεπτό του δελτίου.

The post Με στόχο τον τερματισμό στον 37ο Μαραθώνιο της Αθήνας ο παραολυμπιονίκης Π. Καλόγερος (video) appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/36P1u7L
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη