Έγκλημα στα Μέγαρα: «Ήταν βίαιος και έπαιρνε φάρμακα» λέει η πρώην σύζυγος του 51χρονου δράστη

Έγκλημα στα Μέγαρα: «Ήταν βίαιος και έπαιρνε φάρμακα» λέει η πρώην σύζυγος του 51χρονου δράστη

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για το παρελθόν του 51χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου, που πυροβόλησε και σκότωσε τον κουνιάδο του και τραυμάτισε τη σύζυγό του θύματος, στα Μέγαρα.

Η πρώην σύζυγος του δράστη, δήλωσε ότι «λίγο μετά τον γάμο μας είδα τον άντρα μου να αλλάζει και διαπίστωσα ότι έπαιρνε κάποια φάρμακα, τα οποία συνήθως δίνονται σε άτομα που πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα».

«Μου έδειξε ένα χαρτί που ανέγραφε ότι πάσχει από κάποια κατάθλιψη. Πήγε σε ψυχίατρο, του έδωσε κάποια φάρμακα και φαινόταν καλά. Άλλαξε όμως και πάλι και φαινόταν σαν να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα, ενώ συχνά γινόταν βίαιος και απειλούσε μάλιστα και εμένα ότι θα με χτυπούσε».

Η γυναίκα βλέποντας το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο άνδρας της, πήρε το παιδί της και έφυγε από το σπίτι για να μην κινδυνεύσουν, όπως αποκαλύπτει με ρεπορτάζ του το STAR. Οι απειλές, ωστόσο, φαίνεται να συνεχίστηκαν, σύμφωνα με φίλο της οικογένειας.

Η αιτία θανάτου του 48χρονου

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή ο θάνατος του 48χρονου κουνιάδου οφείλεται σε κακώσεις στον θώρακα, στην κοιλιά και στα άκρα, εξαιτίας των σφαιρών που δέχτηκε, ενώ η σύζυγος του 48χρονου πήρε εξιτήριο από το Θριάσιο, όπου νοσηλευόταν.

Ο δράστης βρίσκεται αντιμέτωπος με δύο κακουργήματα και τρία πλημμελήματα, ενώ θα απολογηθεί το πρωί της Τρίτης.



via Ειδήσεις τώρα - Ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/2NeKOPw
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη