Διορίστηκαν πέντε γιατροί ΕΣΥ στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας Έβρου

Διορίστηκαν πέντε γιατροί ΕΣΥ στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας Έβρου

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναλάβουν υπηρεσία δυο επιμελητές Β΄ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (αιματολόγος και εντατικολόγος), ένας επιμελητής Β΄ καρδιολογίας στο Γ.Ν. Διδυμοτείχου και δυο παιδίατροι στα Κ.Υ. του νομού, ύστερα από τον διορισμό τους ο οποίος δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ.

Επίσης ολοκληρώθηκε η επιλογή ενός επιμελητή Β΄ ψυχιατρικής για το Π.Γ.Ν.Α, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί η κρίση για την θέση διευθυντή Χειρουργικής και δυο επιμελητών Β΄ για την Μονάδα εντατικής Θεραπείας. Σε αναστολή παραμένει και η προκήρυξη του Μαΐου 2019 για τις πέντε θέσεις γιατρών ΕΣΥ για το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και έντεκα γιατρών και δεκατεσσάρων νοσηλευτών για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/37D4rJc
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη