Μάρκος Βελλίδης: Έτσι έφυγε από την Λαμία


Μάρκος Βελλίδης: Ο Καστοριανός τερματοφύλακας τη προηγούμενη Τετάρτη έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Λαμίας.

Μάρκος Βελλίδης: Ο 32χρονος από τη Τετάρτη αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ομάδα της Λαμίας. Οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους, με τον παίκτη από το νέο έτος να έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει τον νέο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του.

Οι σχέσεις του έμπειρου τερματοφύλακα με τον σύλλογο δεν ήταν και οι καλύτερες το τελευταίο διάστημα. Ιδίως μετά την ήττα της Λαμίας στη Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και τα σοβαρά λάθη του 32χρονου το κλίμα χάλασε άρδην με αποτέλεσμα ο Βελλίδης να περιθωριοποιηθεί από το τεχνικό τιμ του συλλόγου.


Ωστόσο η λύση του συμβολαίου του δεν χαρακτηρίζεται εύκολη υπόθεση. Αντιθέτως, οι δύο πλευρές κάθισαν επί ώρες στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με τον παίκτη στο τέλος να κάνει μεγάλες υποχωρήσεις. Το συμβόλαιο του Μάρκου Βελλίδη με την Λαμία ολοκληρωνόταν στο τέλος του 2021, ενώ στον παίκτη υπήρχαν και χρωστούμενα προηγούμενων μηνών.

Ο 32χρονος αποφάσισε να κάνει πέρα όλα τα παραπάνω και προκειμένου να πάρει την ελευθέρας του συμφώνησε στο να του καταβληθούν οι μήνες που θα τρέξουν μέχρι το τέλος του χρόνου. Πρωταρχικός στόχος του Μάρκου Βελλίδη είναι να αγωνίζεται έτσι με το τέλος της χρονιάς θα αναζητήσει τον νέο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του.

www.pagenews.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη