Νέα επιδείνωση του καιρού από αύριο - Βροχές και θυελλώδεις άνεμοι (vid)

Νέα επιδείνωση του καιρού από αύριο - Βροχές και θυελλώδεις άνεμοι (vid)

Νέα επιδείνωση του καιρού από αύριο προβλέπει ο Διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς με ανάρτησή του στο προσωπικό του facebook.

Όπως μας πληροφορεί «Την Κυριακή αρχικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, κυρίως στα δυτικά και την Πελοπόννησο μέχρι το μεσημέρι, στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη από το απόγευμα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από το βράδυ. Βαθμιαία και από τα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές και τη νύχτα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική νησιωτική χώρα και τη Θράκη.

Νέο κύμα βροχοπτώσεων θα μας επηρεάσει την Τρίτη από τα δυτικά που θα προκαλέσει πολλές βροχές , ενώ λόγω των νοτιάδων η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά».



via Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/34I2vN2
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη