Κάνουμε αλλαγές στο Παράρτημα Στατιστικών Σελίδας

 ‌
Header

Αγαπητέ/ή Καλύτερη,

Στο πλαίσιο του ρόλου σας ως διαχειριστή σε μια Σελίδα Facebook, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι επικαιροποιούμε το Παράρτημα Στατιστικών Σελίδας. Το Παράρτημα Στατιστικών Σελίδας αποτελεί μέρος των πολιτικών μας σχετικά με τις Σελίδες, τις ομάδες και τις εκδηλώσεις.

Το παράρτημα αυτό είναι μια συμφωνία για τους από κοινού υπεύθυνους επεξεργασίας δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ, ο οποίος ισχύει για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για τα Στατιστικά Σελίδας σε περιπτώσεις κοινής ευθύνης.

Το επικαιροποιημένο Παράρτημα Στατιστικών Σελίδας θα τεθεί σε ισχύ στις 10 Νοεμβρίου 2019 και θα ισχύει για την από μέρους σας συνεχιζόμενη χρήση των Σελίδων Facebook.


Σας ευχαριστούμε,
Η ομάδα του Facebook Business

Το email αυτό στάλθηκε στη διεύθυνση kaliterilamia@gmail.com. Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας ή να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαφήμιση.
footer
Facebook Ireland Ltd., Attention: Community Operations, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ireland

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη