Ενθρόνιση του νέου μητροπολίτη Φθιώτιδος από τα Ασπρόγεια

Ενθρόνιση του νέου μητροπολίτη Φθιώτιδος από τα Ασπρόγεια

Η ενθρόνιση του νέου μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ.Συμεών Βολιώτη, πραγματοποιήθηκε Σάββατο 16 Νοεμβρίου στην Λαμία, παρουσία της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας και πλήθους κόσμου και από την γενέτειρά του, τα Ασπρόγεια Φλώρινας.
Ο βουλευτής ΝΔ Γιάννης Αντωνιάδης παρέστη στην τελετή και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο νέος μητροπολίτης Συμεών με τον πύρινο και κρυστάλλινο λόγο του, γοήτευσε το ποίμνιο του και όλους όσους είχαμε την χαρά και την ευλογία να παραβρεθούμε στην ενθρόνιση του. Αισθάνθηκα συγκίνηση, υπερηφάνεια και αισιοδοξία για το μέλλον της Ορθόδοξης εκκλησίας. Ο σεβασμιότατος Συμεών, ταπεινός και συγκροτημένος με ιδιαίτερα χαρίσματα και αρετές είναι ένας ιεράρχης που τιμά την Φλώρινα, την Φθιώτιδα, την Ελλάδα, την Ορθόδοξη πίστη μας. Ευλογημένος ο ερχόμενος!»

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2KMeguH
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη