Νέο ξενοδοχείο-κόσμημα στο κέντρο της Αθήνας - πότε ανοίγει

Νέο ξενοδοχείο-κόσμημα στο κέντρο της Αθήνας - πότε ανοίγει

Το νέο ξενοδοχείο της Λάμψα ΑΕ με την ονομασία Athens Capital Hotel – MGallery στο Σύνταγμα θα υποδεχτεί τους πρώτους πελάτες του τον Απρίλιο του 2020 εμπλουτίζοντας το ξενοδοχειακό χαρτοφυλάκιο της Αθήνας

Οι εργασίες ολικής ανακαίνισης του εκμισθωμένου κτιρίου στη συμβολή της Λ. Πανεπιστημίου με την οδό Κριεζώτου, όπου παλαιότερα στεγαζόταν το ιστορικό Ξενοδοχείο Kings' Palace, βρίσκονται πλέον στο τελικό τους στάδιο, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Η επένδυση είναι συνολικού ύψους 22 εκατ. ευρώ και θα αποδώσει ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχείο στα πρότυπα του Ξενοδοχειακού προϊόντος της Λάμψα, πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας.

Το Athens Capital Hotel – MGallery θα συνδυάζει την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική αισθητική του ιστορικού κέντρου της Αθήνας με τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που χαρακτηρίζουν τα Ξενοδοχεία του δικτύου της MGallery Collection, η οποία ανήκει στον Ξενοδοχειακό κολοσσό Accor. Τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Athens Capital Hotel – MGallery έχει αναλάβει ο Ευριπίδης Τζήκας, με μακροχρόνια εμπειρία στη Διοίκηση ξενοδοχειακών μονάδων του ομίλου Accor. Το Athens Capital Hotel – MGallery θα διαθέτει 158 δωμάτια και 19 σουίτες.



via Ειδήσεις https://ift.tt/37DLPJa
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη