Στη Ρόδο η Αριάνα Ροκφέλερ-Ξεναγήθηκε από τον Περιφερειάρχη

Στη Ρόδο η Αριάνα Ροκφέλερ-Ξεναγήθηκε από τον Περιφερειάρχη

Την Αριάνα Ροκφέλερ, εγγονή του επιχειρηματία Ντέιβιντ Ροκφέλερ, υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.
Η Αριάνα Ροκφέλερ που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα, είναι εγγονή του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, του τελευταίου από τους «μεγάλους» της οικογένειας Ροκφέλερ. Είναι διάσημη ιππέας και σχεδιάστρια μόδας και αναλαμβάνει το τμήμα του Ιδρύματος Ροκφέλερ που ασχολείται με τα ελληνικά θέματα, συνεχίζοντας έτσι την οικογενειακή παράδοση.
Με δεδομένη την μακρά σχέση της οικογένειας Ροκφέλερ με τη χώρα μας, τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και ο Δήμαρχος Ρόδου συζήτησαν μαζί της τις δυνατότητες συνεργασίας με το Ίδρυμα, στο τομέα του πολιτισμού, εμβαθύνοντας και επεκτείνοντας τις δράσεις του στην Ελλάδα.
«Η Αριάνα Ροκφέλερ είναι μέλος μιας ιστορικής οικογένειας, με παλιούς δεσμούς με την χώρα μας. Η επίσκεψη της στα γραφεία μας στη Ρόδο, μας έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουμε για αυτά τα κοινά ενδιαφέροντα που και στο παρελθόν έφεραν κοντά την οικογένεια της με τον τόπο μας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/34rTojt
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.