Κοινωνικό τιμολόγιο και στην ΕΥΑΘ και μάλιστα χωρίς αιτήσεις - Ποιοι δικαιούνται δωρεάν νερό

Κοινωνικό τιμολόγιο και στην ΕΥΑΘ και μάλιστα χωρίς αιτήσεις - Ποιοι δικαιούνται δωρεάν νερό

Μετά την παρουσίαση των δικαιολογητικών και των κριτηρίων για την ένταξη στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΕΥΔΑΠ, το Dikaiologitika News είναι σε θέση να σας παρουσιάσει και το κοινωνικό τιμολόγιο της ΕΥΑΘ.

Το κοινωνικό τιμολόγιο στην ΕΥΑΘ περιλαμβάνει σημαντικές μειώσεις στην τιμή χρέωσης του νερού, ενισχύεται και διευρύνεται το κοινωνικό τιμολόγιο, ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται το επενδυτικό πρόγραμμα για την υλοποίηση έργων υποδομής της εταιρείας (μεταξύ άλλων, επέκταση Εγκατάστασης Επεξεργασίας Νερού, έργα αποχέτευσης στον Δενδροπόταμο, συντήρηση του αγωγού της Αραβησσού).

Δικαίωμα ένταξης στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΕΥΑΘ ή ανανέωσής του (κατηγορίες ΚΟΤ Α' και ΚΟΤ Β') έχουν όσοι είναι δικαιούχοι των αντίστοιχων τιμολογίων της ΔΕΗ ή άλλων παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας. Η ένταξη - ανανέωση γίνεται αυτομάτως, χωρίς κατάθεση δικαιολογητικών στην ΕΥΑΘ. Σε περίπτωση που «φαίνεται» διαφορετικός χρήστης-υπόχρεος στο ρεύμα και το νερό ή δε διαθέτει η ΕΥΑΘ τον ΑΦΜ σας, απευθυνθείτε στην εταιρεία..

Το οικιακό τιμολόγιο της ΕΥΑΘ είναι κλιμακωτό. Για παράδειγμα: σε ένα οικιακό τιμολόγιο με κατανάλωση 60 κυβικά μέτρα νερού, τα πρώτα 10 κυβικά τιμολογούνται με 0,42 ευρώ/κυβικό, από τα 11 έως τα 40 κυβικά η χρέωση γίνεται με 0,60 ευρώ/κυβικό κι από τα 41 έως τα 60 κυβικά με 0,70 ευρώ/κυβικό.

Στους νέους λογαριασμούς διατηρούνται σταθερά τα τέλη αποχέτευσης (80% επί της αξίας του νερού), τα πάγια και το ειδικό τέλος κύκλου νερού. Επιβάλλεται περιβαλλοντικό τέλος με ανταποδοτικό χαρακτήρα για τη χρηματοδότηση έργων εξοικονόμησης και διαχείρισης υδάτων (αποδίδεται σε ειδικό λογαριασμό υπέρ του Πράσινου Ταμείου).
Εξοφλήστε - ρυθμίστε τις οφειλές σας με ευνοϊκούς όρους (ελάχιστη δόση από 20 ευρώ - 50 ευρώ ανάλογα με το ύψος της οφειλής και το τιμολόγιό σας). Έτσι, δεν κινδυνεύετε να σας κοπεί το νερό και να χρεωθείτε τέλη επανασύνδεσης!

eyath438

 via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/3257hCS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.