-->

Κώστας Δημητρακόπουλος: Απαλλαγή των τραπεζικών στελεχών για το αδίκημα της απιστίας…..


ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Και έτσι φτάσαμε στην Απαλλαγή…

Απαλλαγή των τραπεζικών στελεχών για το αδίκημα της απιστίας…..

Και ας Καταστράφηκαν Χιλιάδες Οικογένειες στο Ελλαδιστάν
 
 
Ιδού Φίλες & Φίλοι το Πόρισμα του ΣΔΟΕ Λαμία με 200 σελίδες από θαλασσοδάνεια ή δάνεια με αέρα
 
Δάνεια με αέρα
 
 Αδελφός δικαιολογεί τον αδελφό του και τον πατέρα για τον «αέρα». Εκείνο το παλιό του 2016, που ‘χουμε κάνει πέρα: «Εγγύηση δεν σημαίνει και cash. Υπέγραψα εγγυήσεις με αέρα…» για δάνειο 15 εκατ. ευρώ. Εχέγγυο με υπογραφή. 

Το «δανείζειν ναυτικώς» ήταν και στην αρχαιότητα γνωστό. Με αυτήν τη σημασία απαντάται στη νομική ορολογία από τον 19ο αιώνα. Ο δανειολήπτης υποχρεωνόταν να εξοφλήσει το κεφάλαιο και πολύ υψηλό τόκο, μόνο εφόσον το πλοίο επέστρεφε αίσια από το ταξίδι του. Ναυάγια ή πειρατεία εγγυώνται ασυλία. Ακόμη κι αν ο πλοιοκτήτης είχε κι άλλη περιουσία.

Ο Παπαδιαμάντης στα Βενέτικα δεν τα λέει ψεύτικα: «Αχ! παιδί μου, για ν’ αποκτήσει κανείς γρόσια, άλλος τρόπος δεν είναι, πρέπει νάχει μεγάλην τύχη, να εύρη στραβόν κόσμο, και να είναι αυτός μ’ ένα μάτι, δεν του χρειάζονται δυο. Πρέπει να φάει σπίτια, να καταπιεί χωράφια, να βουλιάξει καράβια, με τριανταέξ τα εκατό θαλασσοδάνεια, το διάφορο κεφάλι».


Παναγιώτης Ψυχάρης: «Παίρναμε δάνεια με αέρα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->