Ο Γ.Μπουρνούς βράβευσε τον νικητή του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας

Ο Γ.Μπουρνούς βράβευσε τον νικητή του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας

Την απονομή του χρυσού μεταλλίου στο μεγάλο νικητή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, το  42χρονο Κενυάτη πρωταθλητή, Τζον Κιπκόριρ Κομέν, που κέρδισε με χρόνο 2.16.34, έκανε ο Βουλευτής Λέσβου και Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς.

Σε δήλωσή του τονίζει "Πρωτόγνωρη και μεγάλη τιμή να απονείμεις το χρυσό μετάλλιο στο μεγάλο νικητή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Με συγκίνηση βράβευσα, ως Βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου και Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, τον 42χρονο Κενυάτη πρωταθλητή, Τζον Κιπκόριρ Κομέν, που κέρδισε το φετινό Αυθεντικό Μαραθώνιο με χρόνο 2.16.34.

Θερμά συγχαρητήρια στον Έλληνα δρομέα, Κώστα Γκελαούζο, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ελληνίδα δρομέα, Ελευθερία Πετρουλάκη από τη Σητεία, που ήταν η μεγάλη νικήτρια στις γυναίκες.

Ευχαριστώ θερμά τη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ για την ξεχωριστή τιμή που μου έκανε και συγχαίρω τους διοργανωτές για την προσπάθειά τους υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού και του δρομικού κινήματος, που διαφημίζει τη χώρα μας διεθνώς και γι αυτό στηρίζουμε τη διοργάνωση με όλες μας τις δυνάμεις."

The post Ο Γ.Μπουρνούς βράβευσε τον νικητή του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2pYhynf
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη