Παναγιώτης Ιακωβής: Είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας ορντινάντζες των ΜΚΟ;


Είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας ορντινάντζες των ΜΚΟ;
__________________________

Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αποστολή την φύλαξη της Πατρίδας από εισβολείς και εξωτερικούς (όχι εσωτερικούς εχθρούς, όπως διαβεβαίωνε ο εθνικοσοσιαλιστής ψεκασμένος).

Την περίοδο που διανύουμε, ενώ η χώρα δέχεται πραγματική εισβολή από τζιχαντιστές και εγκληματίες που κατευθύνονται από τον Ερντογάν, έχει επιβληθεί άνωθεν στις ΕΔ να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ΜΚΟ που παρανόμως διακινούν ανθρώπους, παραβιάζοντας τα σύνορα. Μία από αυτές τις ΜΚΟ συνελήφθη αύτανδρη να ασκεί κατασκοπεία ενάντια στην Πατρίδα. Και μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της είχε - αν έχετε τον Θεό σας - βραβευθεί από τον Ναύαρχο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και κατόπιν ΥΠΕΘΑ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ συνεχίζει όπως και πριν με υφυπουργό τον εξ' απορρήτων του ψεκασμένου, που ανέλαβε ανερυθρίαστα τον ρόλο της ορντινάντζας των άθλιων ΜΚΟ, παραβιάζοντας κάθε γράμμα της αποστολής των ΕΔ. Μετατρέπει έτσι τα Στελέχη μας του Στρατού, από πολεμική μηχανή σε υπηρέτριες των τζιχαντιστών και των βαλτών του Ερντογάν.

Οι Στρατηγοί οσφυοκάμπτες, που δεν εκφράζουν ούτε καν την τεχνοκρατική τους άποψη στους ψεκασμένους υπουργούς, είναι η βασική αιτία της πλήρους αποδιοργάνωσης ισχύος των ΕΔ αλλά και της πλήρους αναξιοκρατίας στους κόλπους τους.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη