Λαμία: Η εταιρεία «Ι. ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε» στηρίζει τους αστυνομικούς της Φθιώτιδας


Την Τετάρτη 06 Νοεμβρίου 2019 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας και της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Στερεάς Ελλάδας, παρουσία και Αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας παρευρεθήκαμε στο κατάστημα της επιχείρησης Ι. ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε. που βρίσκεται στην οδό Θερμοπυλών 59, όπου ο ίδιος αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελεί το Τμήμα Άμεσης Δράσης, προχώρησε στην δωρεά επιχειρησιακών στολών για τις ανάγκες των Αστυνομικών τόσο των Ομάδων Δίκυκλης Αστυνόμευσης όσο και των περιπολικών της Υπηρεσίας.

Εκ μέρους και των δύο συνδικαλιστικών Ενώσεων καθώς και όλων των Αστυνομικών που έγιναν δέκτες της δωρεάς αυτής, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Φιλοποίμην ΠΑΠΑΛΕΞΗ, για την έμπρακτη αυτή αναγνώριση του έργου μας προς τους συμπολίτες μας, σε μία δύσκολη περίοδο για τον Έλληνα Αστυνομικό.

easyf.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη