Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχασε το σπίτι του - Ράκος από την κατάσχεση

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχασε το σπίτι του - Ράκος από την κατάσχεση

Δύσκολες καταστάσεις για τον Γιώργο Ανατολάκη, καθώς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ έχασε το σπίτι του πλειστηριασμό. Επρόκειτο για μια οικία στο Πανόραμα της Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πλειστηριασμός πραγηματοποιήθηκε στο τέλος Οκτωβρίου για την κατοικία που αποτελείται από β' υπόγειο, υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο, με αποκλειστική χρήση του συγκροτήματος κατοικιών.

Η τράπεζα στην οποία οφείλει ο Ανατολάκης προχώρησε στην κατάσχεση για 200.000 ευρώ, που είναι μέρος της οφειλής που έχει ο πρώην ποδοσφαιριστής. Τιμή πρώτης προσφοράς για το ακίνητο του πρώην ποδοσφαιριστή και βουλευτή, είχε οριστεί το ποσό των 500.000 ευρώ.

Πάντοτε όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και του Ηρακλή βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική και οικονομική κατάσταση. Το κακό για τον Ανατολάκη έγινε διότι εμπιστεύτηκε τα χρήματα που έβγαλε από το ποδόσφαιρο σε λάθος ανθρώπους.

Ο Ανατολάκης έχει δύο παιδιά από το γάμο του με την Ζάννα Χολέβα, με την οποία πλέον έχουν πάρει διαζύγιο.



via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News - Dikaiologitika News https://ift.tt/36Stzes
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη