Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Σύλληψη δύο Κούρδων που αναζητούνταν από την Interpol Τουρκίας

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Σύλληψη δύο Κούρδων που αναζητούνταν από την Interpol Τουρκίας

Συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσε η προσαγωγή από δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο Κούρδων που ήταν χαρακτηρισμένοι ως «ειδικού ελέγχου» από την Interpol Τουρκίας.

Κατά πληροφορίες, εντοπίστηκαν να κινούνται ύποπτα και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Π. Φαλήρου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο αλλοδαποί επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών, αποπειράθηκαν να προκαλέσουν φθορές στο εσωτερικό του Τ.Α., ενώ αρνήθηκαν να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα.

Κατά τον έλεγχο στα τερματικά, οι αστυνομικοί είδαν την ένδειξη "ειδικός έλεγχος" -κάτι που εμφανίζεται στην περίπτωση όπου πρόκειται για πρόσωπα ειδικού ενδιαφέροντος.

Δηλαδή, άτομα τα οποία ελέγχονται από την Αντιτρομοκρατική ή την ΕΥΠ.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι δύο Κούρδοι κράτησαν το στόμα τους κλειστό. Δεν έλεγαν το παραμικρό, ενώ το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου αρνήθηκαν τη φωτογράφιση και τη δακτυλοσκόπηση και στη συνέχεια στον εισαγγελέα.



via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News - Dikaiologitika News https://ift.tt/34DY99S
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη