Παναγιώτης Στασινός: Συναντηθήκαμε με την οργανωτική ομάδα του Let’s Do It Greece με σκοπό τον προγραμματισμό της εθελοντικής περιβαλλοντικής δράσης που θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου 2020


Σήμερα, Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, συναντηθήκαμε με την οργανωτική ομάδα του Let’s Do It Greece με σκοπό τον προγραμματισμό της εθελοντικής περιβαλλοντικής δράσης που θα διεξαχθει στις 10 Μαΐου 2020.

Σκοπός της συνάντησης είναι ο σχεδιασμός και η αρωγή του δήμου σε περιβαλλοντικές δράσεις ώστε να ευαισθητοποιηθούν και να συμμετέχουν όσο το δυνατό περισσότεροι συμπολίτες μας και να καλλιεργηθεί παράλληλα η κουλτούρα του εθελοντισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Με αφορμή την συνάντηση φυτεύτηκε συμβολικά μια ρίζα ελιάς στον ιστορικό λόφο του Κολωνού και έγινε καθαρισμός στο μνημείο του Λεωνίδα.

Τέλος η οργανωτική ομάδα ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ιστορικής Ενημέρωσης και παρακολούθησε το πρόσφατα ανανεωμενο τρισδιάστατο βίντεο animation με την αναπαράσταση της μάχης των Θερμοπυλών.Από το Blogger.