Συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» (video)

Καίριο χτύπημα κατά της τρομοκρατίας κατάφεραν οι διωκτικές αρχές, που βρίσκονται κοντά στην εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα». Δύο άνδρες και μία γυναίκα συνελήφθησαν σε συντονισμένη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, ενώ κατασχέθηκε βαρύς οπλισμός. Στις 13:00 στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα γίνουν ανακοινώσεις για τη δράση της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας», ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της οργάνωσης.

Στους 2 άνδρες, 41 και 45 ετών, αλλά και σε ακόμη 2 πρόσωπα που αναζητούνται, ασκήθηκαν βαρύτατες κατηγορίες για 3 κακουργήματα και 5 πλημμελήματα, ενώ η 39χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στη μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής έγιναν 15 προσαγωγές και 13 κατ' οίκον έρευνες, με τις βαλλιστικές έρευνες να δείχνουν ότι ένα από τα καλάσνικοφ χρησιμοποιήθηκε σε 2 επιθέσεις στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: ΕΡΤ1, Πρώτο Πρόγραμμα

Σχετική είδηση: Tην οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» δείχνουν τα ευρήματα από την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής (video)

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2p9B2Fa
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη