Στους «16» του Κυπέλλου o Παναιτωλικός

Στους «16» του  Κυπέλλου o Παναιτωλικός

Στους «16» του  Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε ο Παναιτωλικός, ο οποίος μετά το 4-0 της Ρόδου κέρδισε τον Ιάλυσο και στο Αγρίνιο με 5-1.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα έδωσε την δυνατότητα  στον Μάκη Χάβο να προχωρήσει σε δοκιμές , δίνοντας φανέλα βασικού, μεταξύ άλλων, στους Γιαννιώτη (έπαιξε για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο αφού η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 3 Οκτωβρίου του 2018 στο «Γ. Καραϊσκάκης»), Ρομάν, Παρρά και Ντουάρτε.

Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήθηκαν ελάχιστες φάσεις και από τις δύο ομάδες. Στην επανάληψη  όμως τα «καναρίνια», ελέω και αλλαγών, παρουσιάστηκαν καλύτερα  και έφτασαν εύκολα στη νίκη. Ο Μπαϊροβιτς στο 58' με κεφαλιά, μετά από λάθος του Ανδρούτσου, άνοιξε το σκορ  και αμέσως μετά στο  (60'), ο Μιμίτο διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στο  (64') το αυτογκόλ του Τζελάι έδωσε διαστάσεις στην επικράτηση του Παναιτωλικού ,  ενώ  ο Μπαϊροβιτς  στο 74', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα γράφοντας το 4-0.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 77' με τον Πεταυράκη, ενώ ο Γιοβάνοβιτς στο (85') σε στατική μπάλα  διαμόρφωσε το τελικό σκορ. O Iάλυσος είχε στη συνέχεια δοκάρι, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και το 5-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

O Παναιτωλικός στρέφεται πλέον στο παιχνίδι του Σάββατου κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό για την 13η αγωνιστική της Superleague1.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Γιαννιώτης (61′ Σανιά), Λιάβας, Γιοβάνοβιτς, Πάρρας, Ντάλσιο, Σίεστεντ (46′ Ταχάρ), Ντουάρτε, Μιμίτο, Ρομάν, Μπάιροβιτς.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Χειμωνέττος (46′ Ανδρούτσος), Χατζηδίμπας, Γιώργου, Τερζίου, Τζελάι, Αυγενικού, Πετράκης, Χειμωνέττος, Νατσιόπουλος, Μαραγκουδάκης, Σερζίνιο (50′ Πεταυράκης).

Ειρήνη Μαραγκού

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2OQaJ0s
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη