Είδαν και απόειδαν ότι δεν αρχίζουν τα έργα και σήμερα ξεκίνησαν κατάληψη τα σχολεία του συγκροτήματος Υφαντηρίων Μυτιλήνης

Είδαν και απόειδαν ότι δεν αρχίζουν τα έργα και σήμερα ξεκίνησαν κατάληψη τα σχολεία του συγκροτήματος Υφαντηρίων Μυτιλήνης

Κατάληψη ξεκίνησαν σήμερα το πρωί και τα τρία σχολεία του σχολικού συγκροτήματος υφαντήριων καθώς οι 750 περίπου μαθητές θεωρούν ότι η δημοτική αρχή τους εμπαίζει για την έναρξη των εργασιών  .  Στην τελευταία κινητοποίησή τους την προηγούμενη εβδομάδα, οι δύο δήμαρχοι έργων και παιδείας-οικονομικών , είχαν δεσμευθεί ότι στην αρχή της εβδομάδας θα ξεκινούσε τις εργασίες ο εργολάβος. Η σχολική κοινότητα όμως έχει  την πληροφορία ότι ο εργολάβος δεν πρόκειται να ξεκινήσει αν δεν πληρωθεί κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα  , αφού ¨θα πρέπει να ολοκληρωθεί και έλεγχος στα οικονομικά" όπως ο ίδιος ο δήμος είχε ενημερώσεις λίγες ημέρες νωρίτερα τα σχολεία.

Οι μαθητές του 3ου και 4ου λυκείου και του 3ου γυμνασίου, έχουν πάντα στο πλευρό τους τόσο τους γονείς τους όσο και τους εκπαιδευτικούς και δήλωσαν στην ΕΡΤ Αιγαίου αποφασισμένοι να μη σταματήσουν την κατάληψη των σχολείων τους αν δεν δουν έργα αυτή τη φορά.

The post Είδαν και απόειδαν ότι δεν αρχίζουν τα έργα και σήμερα ξεκίνησαν κατάληψη τα σχολεία του συγκροτήματος Υφαντηρίων Μυτιλήνης appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2qojbLg
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη