Λαμία: Το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Φθιώτιδος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού επισκέφθηκε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών


Το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Φθιώτιδος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, επισκέφθηκε σήμερα το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Ταξίαρχος ε.α. Νικόλαος Τσιλαλής μετέφερε τα συγχαρητήρια και τις εγκάρδιες ευχές του Προέδρου του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. Αντιστρατήγου ε.α. κ. Βασιλείου Ροζή για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Ποιμενάρχης Φθιώτιδος. Μετά τη σύντομη ενημέρωση που αφορούσε τη λειτουργία, τους σκοπούς και την αποστολή της Ε.Α.Α.Σ., συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος των αποστράτων αλλά και των εν ενεργεία Αξιωματικών.

Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου αφού πήραν την ευλογία του Σεβασμιωτάτου, ευχήθηκαν υγεία κι επιτυχία στο ποιμαντικό του έργο, σε ανάμνηση δε της επισκέψεώς τους, του επέδωσαν τιμητική πλακέτα με το έμβλημα της Ε.Α.Α.Σ.


Νεότερη Παλαιότερη