Υπενθύμιση από το Δήμο Λεβαδεών για την «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας»


Ο Δήμος Λεβαδέων υπενθυμίζει στους μόνιμους κατοίκους των περιοχών Ζελίτσας-Κορώνειας, Αγίου Αθανασίου-Κυριακίου, Κυριακίου, Ελικώνα, Θουρίου, Προφήτη Ηλία, Σταθμού Δαύλειας, Αγίου Γεωργίου, Άνω Σούρπης, και Σιδηροδρομικού Σταθμού Λιβαδειάς, που επιθυμούν να πιστοποιηθούν και ενταχθούν στο έργο: «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας» (Ν.4563/2018), ότι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα Κ.Ε.Π. των περιοχών της μόνιμης κατοικίας τους μέχρι και την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019.

Μετά την έγκριση της πιστοποίησης θα προμηθευτούν κουπόνι των 110 ευρώ, που θα εξαργυρώσουν στον πάροχο της επιλογής τους για την απόκτηση εξοπλισμού που θα τους εξασφαλίσει πρόσβαση στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.




via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2Rq1eXT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη