Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση για την Άρσεναλ με 1-0 επί της Λιντς - ΒΙΝΤΕΟ

Η Άρσεναλ επικράτησε με 1-0 επί της Λιντς χάρη στο γκολ του Νέλσον και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας.

Η Λιντς είχε τον έλεγχο και πίεζε για να πετύχει ένα γκολ, όμως οι Αλιόσκι, Μπάμφορντ, Χάρισον και Γουάιτ δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους. Στο 54′, από ένα λάθος των αμυντικών η μπάλα στρώθηκε στον Νέλσον, ο οποίος με κοντινό πλασέ σκόραρε. Η Λιντς προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν τα κατάφερε και η Άρσεναλ διατήρησε το προβάδισμα της μέχρι το τέλος.

Η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την Μπόρνμουθ και είναι σίγουρο ότι θέλει να προχωρήσει στη διοργάνωση, αφού είναι η μόνη δυνατότητα της, για να πανηγυρίσει ένα τρόπαιο.

Άρσεναλ: Μαρτίνες, Παπασταθόπουλος, Λουίζ, Χόλντινγκ, Νέλσον (67' Μαρτινέλι), Γκεντουζί, Τζάκα, Κολάσινατς, Πεπέ (91' Σάκα), Οζίλ (77' Γουίλοκ), Λακαζέτ

Λιντς: Μεσλιέρ, Μπεράρντι, Έιλινγκ (78' Στίβενς), Γουάιτ, Ντάγκλας, Φίλιπς, Χάρισον, Γκοτς (60' Ντάλας), Κλις, Αλιόσκι (61' Αλιόσκι), Μπάμφορντ

Πηγή: filathlos.gr



via Press24.gr https://ift.tt/2T5TZVw
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη