Βέρτης: Η δουλειά σε βενζινάδικο από 11 ετών και το άγνωστο περιστατικό - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Βέρτης στη συνέντευξη του στον Νίκο Χατζηνικολάου και το "Ενώπιος Ενωπίω", αποκάλυψε πως έχει κάνει πολλές δουλειές από μικρό παιδί. Μάλιστα στην ηλικία των 11 ετών δούλεψε πολύ σκληρά όπως είπε σε ένα βενζινάδικο, όπου εργαζόταν από τις 6 το πρωί, μέχρι τις 12 το βράδυ.

"Πήγαινα στη δουλειά στις 6:30 το πρωί, δεν είχε ξυπνήσει ούτε η μητέρα, ούτε ο πατέρας μου και γυρνούσα στις 12 το βράδυ. Η μητέρα μου έπαιρνε τηλέφωνο και φώναζε στον επιχειρηματία και της έλεγε 'δεν φεύγει'" δήλωσε ο Νίκος Βέρτης.

Όπως αποκάλυψε πέρυσι, στο μαγαζί που εμφανιζόταν είχε έρθει να τον δει ένας άνδρας, του οποίου το αυτοκίνητο συνήθιζε να πλένει εκείνον τον καιρό.

"Πέρσι στη Θεσσαλονίκη είχε να με δει ένας πατέρας με το παιδί του και τον θυμήθηκα φυσιογνωμικά. Μου έκανε εντύπωση, έπλενα το αυτοκίνητό του. Και του λέω 'να σας ρωτήσω κάτι, είχατε κάποτε ένα Toyota Celica;', και μου λέει ναι εσύ που το ξέρεις. Του είχα πλύνει πάρα πολλές φορές το αυτοκίνητο" ανέφερε ο τραγουδιστής.via Press24.gr https://ift.tt/36xVFv1
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.