Σύλληψη 20χρονου και 16χρονου στον Τύρναβο για διακεκριμένες κλοπές

Σύλληψη 20χρονου και 16χρονου στον Τύρναβο για διακεκριμένες κλοπές

Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, πέντε περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών που διαπράχθηκαν στον Τύρναβο Λάρισας. Για τις υποθέσεις, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στον Τύρναβο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο άτομα, ένας 20χρονος και ένας 16χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκε ότι, οι δύο δράστες τις νυχτερινές ώρες της (11/12-01-2020) διέπραξαν πέντε κλοπές, τρεις τετελεσμένες και δύο σε απόπειρα, από αύλειους χώρους οικιών και χώρους στάθμευσης, αφαιρώντας δύο ποδήλατα και δύο μπαταρίες γεωργικών ελκυστήρων.
Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το σύνολο των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους, ενώ κατασχέθηκε ένα ακόμη ποδήλατο.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2QQczzJ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη