Κουκάκι: Ορίστηκε νέα δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι οι 20 συλληφθέντες

Κουκάκι: Ορίστηκε νέα δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι οι 20 συλληφθέντες

Αναβλήθηκαν διαδοχικά για τις 22, 23, 24 Ιανουαρίου οι δίκες και αφέθηκαν ελεύθεροι οπι 20 συλληφθέντες κατά την επιχείρηση της αστυνομίας στις καταλήψεις στο Κουκάκι.

Η δίκη για τους συλληφθέντες στο κτήριο της Ματρόζου ορίστηκε για τις 23 και 24 Ιανουαρίου, ενώ για όσους ήταν στο κτίριο της Παναιτωλίου ορίστηκε για τις 22 Ιανουαρίου.

Αφορμή για αναβολή στάθηκαν η απουσία διερμηνέα σε μια δικογραφία αλλά και αστυνομικών-μαρτύρων που τραυματίστηκαν στην έφοδο και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αλλαγής.

Θα κληθούν ωστόσο να καταθέσουν οι ατροδικαστικές εκθέσεις.

Αλληλέγγυοι περίμεναν έως αργά στα δικαστήρια φωνάζοντας συνθήματα, ενώ υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Από τον εργαστηριακό έλεγχο στα κτίρια που είχαν εκκενωθεί τον Δεκέμβριο, δεν προέκυψε ταυτοποίηση αποτυπωμάτων των δυο παιδιών του σκηνοθέτη  που μένει με την οικογένεια του δίπλα στην κατάληψη στη Ματρόζου, και είχε συλληφθεί ο ίδιος και τα παιδιά του στην ταράτσα του σπιτιού τους.

«Γίνεται ακόμη πιο δύσκολη η θέση της κυβέρνησης, σχολίασε ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

«Για θράσος που ξεχειλίζει», μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σημειώνοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να κρατούν πολιτική ομπρέλα στη βία και την ανομία.

Πηγή:ΕΡΤ

Σχετική είδηση:Στο Αυτόφωρο οι 20 συλληφθέντες για το Κουκάκι

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2tdakgE
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη