Τα βρόντηξαν και φεύγουν από το παλάτι Χάρι και Μέγκαν: Το μήνυμα της Ελισάβετ που προμήνυε την εξέλιξη

Τα βρόντηξαν και φεύγουν από το παλάτι Χάρι και Μέγκαν: Το μήνυμα της Ελισάβετ που προμήνυε την εξέλιξη

Τα βρόντηξαν και έφυγαν πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Το ζευγάρι λίγο μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του αποφάσισε να παραιτηθεί από την βασιλική οικογένεια.

Οι φωνές που εδώ και καιρό έλεγαν οτι το πριγκιπικό ζευγάρι δεν τα πηγαίνει καλά με την βασίλισσα Ελισάβετ, ήρθαν τελικά να επιβεβαιωθούν. Χάρι και Μέγκαν αποφάσισαν να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα με σκοπό να μεγαλώσουν, όπως αναφέρουν το γιο τους Άντριου.

Τα σκανδαλοθηρικά tabloit εδώ και καιρό είχαν βάλει στο στόχαστρο το πριγκιπικό ζευγάρι, καθώς τα τερτίπια της Μέγκαν φαίνεται πως είχαν κάνει έξαλλη την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία δεν ήθελε ο πρίγκιπας να παντρευτεί την ηθοποιό που είχε απασχολήσει μέσα από τον ρόλο της στην σειρά Suits.

Η γυναίκα του Χάρι, από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως δεν είναι μια τυπική πριγκίπισσα.

Οι προτιμήσεις της τόσο στα ρούχα όσο και στον τρόπο ζωής και τις συνήθειες ποτέ δεν άρεσαν στην βασίλισσα σύμφωνα με τα ξένα site.

Ενδεικτικό της σχέσης τους είναι το γεγονός ότι το ζευγάρι πέρασε τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων μακριά από την βασιλική οικογένεια, στον Καναδά κοντά στην μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ.

Μάλιστα το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Ελισάβετ, που βιντεοσκοπείται  και προβάλλεται κάθε χρόνο επιφύλασσε φέτος μία μεγάλη έκπληξη.Πουθενά δεν υπήρχε φωτογραφία του Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, ούτε του γιου της Πρίγκιπα Άντριου, ούτε και της κόρης της Πριγκίπισσας Άννας, στο τραπέζι, κάτι το οποίο σχολιάστηκε ιδιαιτέρως.

queen



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/37OOP4I
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη