«Υπάρχω, δε ζω»: Τα παράπονα της Μέγκαν στον Χάρι που προμήνυαν την παραίτηση (vid)

«Υπάρχω, δε ζω»: Τα παράπονα της Μέγκαν στον Χάρι που προμήνυαν την παραίτηση (vid)

Μπορεί η παραίτηση Χάρι και Μαρκλ να έσκασε σαν βόμβα στο παλάτι αλλά φαίνεται πως το ζευγάρι είχε προαναγγείλει λίγο καιρό πριν πως ήταν διατεθειμένο να προβεί σε αυτήν την ενέργεια. 

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι - εδώ και καιρό - γνωστό πως δεν περνούσε ιδιαίτερα καλά μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι, ενώ τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως τα «εκτυφλωτικά φώτα» της ζωής εντός της βασιλικής οικογένειας την «πνίγουν», πλήθαιναν.

Μιλώντας στο ITN News, η Δούκισσα του Σάσεξ είχε πει: «Πολλοί άνθρωποι δεν ρώτησαν αν είμαι εντάξει. Κάθε γυναίκα, ειδικά όταν είναι έγκυος, είναι πραγματικά ευάλωτη, και έπειτα όταν αποκτά και ένα νεογέννητο ακόμα περισσότερο. Σε αυτά, να προσθέσετε πως είμαι μία νέα μητέρα και νιόπαντρη».

Και πρόσθεσε: «Γι' αυτό, σας ευχαριστώ που ρωτήσατε. Επίσης ο δημοσιογράφος τη ρώτησε: «Θα ήταν δίκαιο να πούμε, πως στην πραγματικότητα είναι μία μάχη;» με την Μέγκαν να απαντά καταφατικά.

Επιπλέον, τα όσα είπε ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Χάρι, είχαν ανάψει φωτιές για μόνιμη μετεγκατάσταση του ζευγαριού εκτός Αγγλίας!

Ο Χάρι είχε μιλήσει ανοιχτά για το ενδεχόμενο να ζήσει με την σύζυγό του μόνιμα στην Αφρική μια μέρα!



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/37M5TrP
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη